Written by NIREAS HALANDRIOY

Κοπή πίτας για τον Νηρέα Χαλανδρίου και βράβευση όλων των τμημάτων του συλλόγου

Σε μια πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου η ετήσια κοπή της πίτας του Νηρέα Χαλανδρίου στην αίθουσα του Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι.

Την τελετή ακολούθησαν βραβεύσεις των αθλητών της ομάδας που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική σεζόν από τα τμήματα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της συγχρονισμένης κολύμβησης συλλόγου μας. Τιμήθηκαν οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης Βαλεντίνα Φαραντούρη και Ιφιγένεια Δίπλα για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους με την Εθνική ομάδα, η Ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που κέρδισε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία μετά από 7 χρόνια καθώς και όλοι οι πρωταγωνιστές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της περασμένης χρονιάς.

Αθλητές και προπονητές της ομάδας κολύμβησης που βραβεύονται για τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς.

Ξεχωριστή βράβευση πραγματοποιήθηκε σε όλη της αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης και τον αρχηγό της Χρήστο Αφρουδάκη που κατέκτησαν την 6η θέση στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 και στον κολυμβητή Ανδρέα Βαζαίο και τον προπονητή του Αλέξανδρο Νικολόπουλο για τις επιτυχίες τους και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Ακολούθως τιμήθηκαν σημαντικοί φορείς  της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και των αθλημάτων της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της συγχρονισμένης κολύμβησης όπως ο κ. Σταυρίδης (διεθνής διαιτητής πόλο), ο κ. Κατσαρός (αντιπρόεδρος της ΚΟΕ), ο κ Ιωαννίδης (επι σειρά ετών αφέτης κολύμβησης), ο κ Δερνίκας (μέλος της περιφερειακής επιτροπής κριτών κολύμβησης), οι κυρίες Θηβαίου και Τσερνέσκα (προπονήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2016), ο κ. Αρώνης (τεχνικός σύμβουλος υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ από το 1995), η κυρία Κούγια (τεχνικός σύμβουλος συγχρονισμένης κολύμβησης της ΚΟΕ από το 2005) καθώς και ο Δήμος Χαλανδρίου για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης τιμήθηκε για την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους στο διεθνές τουρνουά συγχρονισμένης κολύμβησης 1st International Nireas Synchro Cup αλλά και στη γενικότερη λειτουργία του συλλόγου τους χορηγούς μας Βιοιατρική-Βιοκλινική, Φαραντούρης Insurance & Financial Advisors, Cross Border Med Care, Copy Com, Βεργίνα, Chipita, Νίκος Σκαλέρης , Αρτοποιεία Νίκος Λεοντάρης,  Στάμου ΑΒΕΕ και  Σ&Η&Α ΜΕΤΑΞΑ Α.Β.Ε.

Ο κ. Σπανός, υπεύθυνος της Βιοιατρικής-Βιοκλινικής παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο των χορηγών

θα ήταν παράληψη να μην πούμε συγχαρητήρια για την άρτια εκδήλωση στην οργανωτική επιτροπή και ιδιαίτερα στις κυριες Ρανια Μπορομπόκα, Κέλυ Διαβάτη  Χριστίνα Σφυρη,Ασπασία  Ντραβάλια και Ουρανία Δελατόλα και στους κυρίους Κώστα Παπαγιαννοπουλο, Δημήτρη Γριζάνο, Κίμωνα Δασκαλάκη, Ηλία Βούλγαρη, Κώστα Τσιάμη και Γεώργιο Κακλή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram