Written by NIREAS HALANDRIOY

Οι photos από το μήνυμα των κοριτσιών μας για το “Άλμα Ζωής” στον Πειραιά

Από την Παρασκευή σας είχαμε ενημερώσει για τη νέα σπουδαία πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι κοπέλες της ομάδας υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου, μαζί με αυτές του Εθνικού Πειραιά, στο περιθώριο του μεταξύ τους αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ γυναικών χθες Σάββατο (24/10).

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», ο Νηρέας πάλεψε γερά, αλλά ο Εθνικός επιβλήθηκε τελικά με 13-9. Ωστόσο αυτό δεν θα ήταν απλά ένα παιχνίδι, καθώς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού (που είναι σήμερα Κυριακή 25/10), οι πολίστριες των δύο ιστορικών συλλόγων πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και 30 χρόνια το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», με στόχο να διαδοθεί δυνατά το αισιόδοξο μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στον καρκίνο του μαστού μπορούν να σώσουν ζωές. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά όλους.

Για τον λόγο αυτό, το «Άλμα Ζωής» είναι εδώ έτσι ώστε κάθε γυναίκα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να μπορεί να έχει την ενημέρωση και τη στήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει και να θεραπεύει τον καρκίνο του μαστού.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση πριν από τον αγώνα με όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές τους (Ανέστη Πεσματζόγλου και Κώστα Φιτσανάκη), τους συνοδούς τους και την πρόεδρο της ΕΣΟΑ, Ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη. Σας παραθέτουμε και τις συνθέσεις τους:

Νηρέας Χαλανδρίου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά Ιφ., Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ε., Πάτερου Ε., Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Χότσμπεργκ, Κάσσαρη, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Σ., Κονταλέξη, Παναγιώτι.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ακριτίδου, Χέλμη, Ζαφειράκη.

RSS
Follow by Email
Instagram