Written by NIREAS HALANDRIOY

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Νηρέα, 10-9 τον ΝΟ Λάρισας

Ο Νηρέας Χαλανδρίου αγχώθηκε κόντρα στον ΝΟ Λάρισας, όμως πανηγύρισε στο φινάλε της αναμέτρησης την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών, στην 3η αγωνιστική, με 10-9 στην έδρα του. Έφτασε έτσι στους 4 βαθμούς, καθώς έχει και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου ξεκίνησε καλά τον αγώνα, προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και διατήρησε διαφορά ενός γκολ μετά τις τρεις πρώτες περιόδους (7-6).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο τα κορίτσια μας βρέθηκαν να προηγούνται με 9-6, αλλά ο ΝΟ Λάρισας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 9-9. Όμως, ο Νηρέας με γκολ της διεθνούς του και καλύτερής του παίκτριας στον αγώνα Φοίβης Αγγελίδη, στο 1.04 πριν από τη λήξη, έφτασε στη νίκη με το τελικό 10-9.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-3, 3-3.

ΝΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 2, Μαυρωτά 2, Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 3, Χόιμπεργκ, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κωνταλέξη, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Μ.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Καριπίδου Μ, 3 Κολτσίδα 2, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 2, Σολανάκη, Καριπίδου Η. 1, Ζοφώλη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

RSS
Follow by Email
Instagram