Written by NIREAS HALANDRIOY

Το Μικτό Ντουέτο του Νηρέα με τα αδέλφια Βούλγαρη στο διεθνές μίτινγκ “Super Mix Virtual Games” (pics)

Σε έναν ιδιαίτερο αγώνα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, προσαρμοσμένο στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid-19, θα μετάσχει το Μικτό Ντουέτο του Νηρέα Χαλανδρίου που συνθέτουν τα 10χρονα δίδυμα αδέλφια Βούλγαρη.

Η Μαριαλένα Βούλγαρη και ο Χρήστος Βούλγαρης, το ιδιαιτέρως ταλαντούχο Μικτό Ντουέτο που προπονεί η παλιά δόξα του αθλήματος (Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης) Χριστίνα Θαλασσινίδου, θα αγωνιστούν στο διεθνές μίτινγκ “SUPER MIX VIRTUAL GAMES” που θα διοργανωθεί και θα παρουσιαστεί διαδικτυακά το προσεχές Σάββατο (19/9) στις 15.00, με διοργανώτρια χώρα το Ισραήλ και βάση την Ιερουσαλήμ.

Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν 30 Mixed Duets από 17 χώρες απ’ όλον τον κόσμο, ενώ στην κατηγορία Under 12, όπου θα αγωνιστεί το δικό μας Ντουέτο, οι συμμετοχές είναι 14.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα εκτελέσουν ως ντουέτα τα χορευτικά τους προγράμματα στο νερό από την έδρα τους, θα τα βιντεοσκοπήσουν, την Πέμπτη (17/9) και θα τα αποστείλουν στους διοργανωτές οι οποίοι θα τα προβάλουν διαδικτυακά το Σάββατο (19/9) και οι κριτές (από τις δικές τους χώρες) θα βαθμολογήσουν εκείνη τη στιγμή για να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στο Facebook: https://fb.me/e/1vKUtHu53 και στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnbuvpd6V_pj4oI8fMxGrBQ.

** Τα αδέλφια Βούλγαρη (γεν. 3/8/2010) ξεκίνησαν την Καλλιτεχνική Κολύμβηση το 2018 στη Σχολή της Θαλασσινίδου, στον Νηρέα. Στις 16 Ιουνίου 2019, στην γιορτή του Άρη Νικαίας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά πρόγραμμα σαν mixed duet. Στις 30/11/2019 παίρνουν το τέταρτο αστέρι και το δικαίωμα να αγωνισθούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2020 (Χειμερινό και Θερινό). Στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στις 7-8/3/2020 στον Πειραιά, συμμετέχουν σαν mixed duet στην κατηγορία Under 12, εκτός συναγωνισμού, αφού είναι το μοναδικό mixed duet που δηλώνει συμμετοχή.

Δείτε σχετικές φωτος:

RSS
Follow by Email
Instagram