Written by NIREAS HALANDRIOY

Δ. Γιακουμάτος: Τις περγαμηνές της γυναικείας ομάδας πόλο -που θα διατηρηθεί αυτούσια- φιλοδοξούμε να αποκτήσει και η ανδρική

Μια άκρως πετυχημένη σεζόν ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Νηρέα Χαλανδρίου που έφτασε (τουλάχιστον) στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Α’ Γυναικών, διεκδικώντας ακόμα και την 3η -σε περίπτωση τιμωρίας του ΑΝΟ Γλυφάδας από τον αθλητικό δικαστή για το περιστατικό στο ματς της Β΄φάσης με τον Εθνικό-, ενώ βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα περισσότερα από τα κορίτσια, μάλιστα, ανήκουν και στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ενώ διεκδικούν και αυτό της ηλικιακής κατηγορίας των Νεανίδων, όπου θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα που πήραν από πέρυσι (διάκριση, εξάλλου, διεκδικεί και η ομάδα Κορασίδων).

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γιακουμάτος, λοιπόν, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Νηρέα, διαβεβαιώνει ότι: «Το ΔΣ θα κάνει τα πάντα ώστε η εκπληκτική αυτή ομάδα των Γυναικών με τις προπονήτριές της, Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου, να διατηρηθεί ως έχει, αυτούσια και τη νέα σεζόν. Και όχι μόνο να μη χάσει τη δύναμή της, αλλά να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στις προπονήτριές τους και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας».

Ο Δημήτρης Γιακουμάτος, όμως, τονίζει ακόμα πως: «Μετά από πολλά χρόνια, μπορούμε να ισχυριστούμε πλέον ότι ο Νηρέας, έχοντας αυτές τις περγαμηνές στο γυναικείο τμήμα, φιλοδοξεί να αποκτήσει αντίστοιχες και στο ανδρικό και μάλιστα μέσα στις δύσκολες αυτές συγκυρίες της εποχής. Είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσουν οι γονείς και τα μέλη μας την προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Η ανδρική ομάδα μπορεί να βρεθεί και πάλι στις πιο μεγάλες κατηγορίες και να πρωταγωνιστήσει.

Οι εποχές, όπως είπα, είναι δύσκολες, αλλά θα τις ξεπεράσουμε μόλις φύγει εντελώς το κύμα του covid-19 που μας ταλαιπώρησε. Σηματοδότης εξελίξεων θα είναι ο Σεπτέμβρης ή και ο Οκτώβρης. Αν μέχρι τότε δεν ξαναγίνει καμιά ζημιά, τότε θα ξαναβρεθούμε στην κανονικότητα και θα μπορέσουμε υπό ομαλές συνθήκες να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας.  Διότι προς το παρόν, κυρίως λόγω του φόβου και της αβεβαιότητας, ο κόσμος είναι συγκρατημένος και δεν αφήνει όλα τα παιδιά να αθληθούν όπως πρέπει, αλλά ούτε και τους χορηγούς να σκέπτονται αν πρέπει τώρα να στηρίξουν».

RSS
Follow by Email
Instagram