Written by NIREAS HALANDRIOY

Μπήκαν και στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου οι αθλητές μας

Από τις αρχές της εβδομάδας άνοιξε τις πύλες του και το Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου, οι υπεύθυνοι του οποίου αποφάσισαν να το λειτουργήσουν τελικά, αλλά κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις.

Έτσι στο “διαμάντι” των βορείων προαστίων υποδέχτηκε αθλητές και αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου που έδωσαν τον τόνο της επανέναρξης της δραστηριότητας με την είσοδό τους στο νερό και τις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, στην κλειστή πισίνα (33μ. Χ 25μ.) του Δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλανδρίου προπονούνται, ήδη, η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου και ένα τμήμα της ηλικιακής κατηγορίας Κορασίδων Α’ της καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης του συλλόγου, μετακομίζοντας από το ΟΑΚΑ όπου είχαν βρεθεί την πρώτη εβδομάδα της επανεκκίνησής τους. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν κι άλλες ομάδες.

Τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως σας προαναφέραμε, τηρούνται αυστηρά και οι διαφορές, σε σχέση με τα ανοιχτά κολυμβητήρια, είναι ότι στο κλειστό επιτρέπονται μόνο δύο αθλητές μάξιμουμ ανά διαδρομή (τρεις στο ανοιχτό), ενώ η ώρα που διατίθεται για κάθε σωματείο είναι μόνο μία (μιάμιση με δύο στο ανοιχτό).

Κατά τα άλλα επιβάλλεται: Συμπλήρωση ειδικής λίστας εισερχομένων και εξερχομένων στην προπόνηση, αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο και επίδειξη ατομικών δελτίων υγείας και όλων των απαραίτητων εγγράφων από την ΓΓΑ, χωρίς μεταβίβαση μπάλας μεταξύ των αθλητών (πάσα) αν πρόκειται για πόλο, χωρίς χρησιμοποίηση των ντουζ και των αποδυτηρίων κλπ.

RSS
Follow by Email
Instagram