Written by NIREAS HALANDRIOY

Μέσα στο νερό για τις οδηγίες οι προπονήτριες Θαλασσινίδου και Δίπλα (video και photos)

Η τεράστια αξία της Χριστίνας Θαλασσινίδου, που αποτέλεσε και αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική καλλιτεχνική (συγχρονισμένη) κολύμβηση, όχι μόνο δεν αμφισβητείται, αλλά αναγνωρίζεται τα μέγιστα από τους ανθρώπους του χώρου, καθημερινά όλο και περισσότερο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και ολυμπιονίκης συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να δίνει τα φώτα της στο άθλημα, ως προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου. Και στην επανέναρξη των προπονήσεων των κοριτσιών στην ανοιχτή πισίνα του ΟΑΚΑ (που έγινε με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων), η Θαλασσινίδου βρέθηκε φυσικά στην πρώτη γραμμή.

Η κορυφαία προσωπικότητα του αθλήματος, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και για την καλύτερη καθοδήγηση των κοριτσιών της εξέπληξε και πάλι με την πρωτοποριακή κίνησή της.

Συγκεκριμένα, μπήκε και η ίδια στο νερό, μαζί με τη συνεργάτιδά της, την επίσης διακεκριμένη πρωταθλήτρια Ιφιγένεια Δίπλα, για να δείξουν στις αθλήτριές τους τις ασκήσεις. Η κίνηση αυτή ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι έλειψε και στις ίδιες τις προπονήτριες το στοιχείο τους, δηλαδή το νερό της πισίνας, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Περίοδος όπου, σημειωτέον, οι Θαλασσινίδου ήταν σε επαφή με τα κορίτσια της και παρακολουθούσε την εκγύμνασή τους στο σπίτι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο video που σας παραθέτουμε βλέπετε καθαρά τις Χριστίνα Θαλασσινίδου και Ιφιγένεια Δίπλα να εκτελούν τις χορευτικές φιγούρες στην πισίνα, μαζί με τις νεαρές μπαλαρίνες της πισίνας του Νηρέα (βλέπετε επίσης και άλλες φάσεις της προπόνησης σε photos):

RSS
Follow by Email
Instagram