Written by NIREAS HALANDRIOY

Το “5ο Nireas Artistic Swimming Cup” κεκλεισμένων των θυρών

Ο Νηρέας Χαλανδρίου έχει προγραμματίσει και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να διοργανώσει και φέτος το διεθνές μίτινγκ Συγχρονισμένης (Καλλιτεχνικής) Κολύμβησης “5ο Nireas Artistic Swimming Cup”, το τριήμερο 20-22 Μαρτίου, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Όλο το πλάνο για τη διοργάνωση των αγώνων είναι έτοιμο. Όμως, η διοίκηση του Νηρέα και όλοι όσοι συμβάλλουν στη διοργάνωση, αναλογιζόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού Covid-19 και στη χώρα μας, θα φροντίσουν ώστε το μίτινγκ να γίνει με τις προϋποθέσεις που τίθενται από τις αρμόδιες αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφάσισε η Πολιτεία για όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα για τις επόμενες 15 -τουλάχιστον- ημέρες, προκειμένου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής και σε ένα κολυμβητήριο όπου θα έχει γίνει πλήρης απολύμανση.

Οι διοργανωτές κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν οι αγώνες κανονικά και περιμένουν τις δηλώσεις συμμετοχής από τα ελληνικά σωματεία, αλλά και από τις Εθνικές ομάδες του εξωτερικού που κάθε χρόνο τιμούν τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση του Νηρέα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, που θα είναι σε αυτήν ή σε διαφορετική κατεύθυνση (ή πιθανή ματαίωση των αγώνων), ο Νηρέας Χαλανδρίου θα ενημερώσει σχετικά όλους τους ενδιαφερόμενους (σωματεία, αθλήτριες, γονείς) το αργότερο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οπότε και θα έχουν  γίνει οι σχετικές συσκέψεις των αρμοδίων με τις συμβουλές των ειδικών.

Μπορείτε να δείτε το προσχέδιο του bulletin της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε πολύ

Από το ΔΣ του Νηρέα Χαλανδρίου

RSS
Follow by Email
Instagram