Written by NIREAS HALANDRIOY

Πέντε κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου στην αξιολόγηση για την Εθνική Νέων Γυναικών

Ο Νηρέας Χαλανδρίου συνεχίζει να αισθάνεται υπερήφανος για την πρόοδο των τμημάτων του υδατοσφαίρισης από τα οποία αιμοδοτούνται και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα που διακρίνονται διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό ήταν και η κλήση πέντε κοριτσιών του Νηρέα στο καμπ αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών (γεν. 2001 και μικρότερες), που πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8 Μαρτίου) στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Οι πέντε πολίστριές μας που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Στέφανο Λέανδρο, μαζί με τις υπόλοιπες διεθνείς, για το πρωί (8.00) του Σαββάτου (7/3) είναι οι: Μαρία Λάζαρη, Ελένη Μπόβαλη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Φοίβη Αγγελίδη.

Οι υπόλοιπες που κλήθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΕ: Αρχοντάκη, Καρύτσα, Νίνου Παν. (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μπερίκου (Εθνικός Πειραιά), Κανετίδου, Σιούτη, Φουντωτού, Χαλδαίου (Ολυμπιακός), Μπιτσάκου (ΝΕ Πατρών), Μαυρωτά Λ., Γιαννοπούλου, Τσιμάρα Ευδ., Κοντονή, Μουστακαρία, Καλαϊτζή, Καϊάφα, Ρακιντζή, Σάντα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Χέλμη (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

RSS
Follow by Email
Instagram