Written by NIREAS HALANDRIOY

Με παρουσία κορυφαίων την Κυριακή (19/1, 11.00) η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις του Νηρέα

Την προσεχή Κυριακή (19/1) στις 11.00 το πρωί, στο ίδρυμα Ζήση (Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και των βραβεύσεων του Νηρέα Χαλανδρίου.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν όλες οι ομάδες, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Νηρέα που διακρίθηκαν το χρονιά που μας πέρασε, με πρώτες και καλύτερες την ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και αυτής των Γυναικών για τη συμμετοχή στo F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τη γιορτή, όμως, θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους, προκειμένου να τιμηθούν και να βραβευτούν από τον Νηρέα Χαλανδρίου, σπουδαίες αθλητικές και άλλες προσωπικότητες του υγρού στίβου που πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις τον περασμένο χρόνο, αλλά και οι χορηγοί του συλλόγου.

Συγκεκριμένα θα βραβευθούν:

-Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο προπονητής της Τεό Λοράντος και ο συνεργάτης του Νίκος Καραμάνης.

-Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κίρισι της Ρωσίας, στην οποία μετείχαν και οι τρεις αθλήτριες του Νηρέα Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Μυρτώ Κάσσαρη, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαναστασίου και η συνεργάτιδά του Γεωργία Ελληνάκη (προπονήτρια του Νηρέα).

-Ο Απόστολος Χρήστου, ως ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

-Ο κύριος χορηγός του συλλόγου “Βιοϊατρική” και οι επί μέρους χορηγοί του Νηρέα.

-Ο Ταμίας του ΔΣ της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος, για την προσφορά του στον υγρό στίβο και ιδιαίτερα στην Τεχνική κολύμβηση, καθώς διατελεί και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS).

-Ο Δήμος Χαλανδρίου για τη στήριξή του στον σύλλογο.

-Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

-Ο δημοσιογράφος Αντώνης Πατσούρας.

Μετά την εκδήλωση σας περιμένουμε όλους στο κοσμικό κέντρο “ο Χρήστος” (Δουκίσης Πλακεντίας 34, Χαλάνδρι) για το τραπέζι όπου θα γιορταστούν οι επιτυχίες της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε τη σχετική ενημερωτική αφίσα:

RSS
Follow by Email
Instagram