Written by NIREAS HALANDRIOY

Πέρασαν για τις εξετάσεις από τη “Βιοϊατρική” και ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα οι πολίστριες του Νηρέα

Ήταν η σειρά της γυναικείας, αλλά και της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου να περάσουν, το περασμένο Σάββατο (21/9), από το διαγνωστικό κέντρο της “Βιοϊατρικής” για τις απαραίτητες κλινικές και αιματολογικές εξετάσεις που χρειάζονται για τον καθιερωμένο ετήσιο έλεγχο και για την έκδοση του ανανεωμένου δελτίου αθλητή.

Ανάμεσά τους, βέβαια, και οι κοπέλες που μετείχαν το καλοκαίρι στις Εθνικές ομάδες των Κορασίδων, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Κίρισι, αλλά και των Νεανίδων που κατέλαβε την 5η θέση στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου.

Η ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, μάλιστα, κορυφώνει την προετοιμασία της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Νηρέας Χαλανδρίου μετέχει στον Β’ Όμιλο της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Πανιώνιο, εκτός έδρας. Συγκεκριμένα παίζει στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, το Σάββατο 28/9 στις 18.00.

Σημειώνουμε ότι η “Βιοϊατρική” είναι ο μέγας χορηγός του Νηρέα Χαλανδρίου. Την ίδια ημέρα πέρασαν από εκεί για ανάλογες ιατρικές εξετάσεις και οι αθλητές και αθλήτριες των ομάδων υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων.

Στις δύο ΦΩΤΟ βλέπετε στιγμιότυπα από τις ομάδες μας στη “Βιοϊατρική”:

Photo1: Άνδρες, Γυναίκες

Photo2: Παίδες Κορασίδες

RSS
Follow by Email
Instagram