Written by NIREAS HALANDRIOY

Τα κορίτσια του Νηρέα που συνεχίζουν στα καμπ Εθνικών Ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων

Είχαμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν για την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και ηλικιακών κατηγοριών υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου -τα οποία και πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα- που αντικατοπτρίζεται και στις Εθνικές ομάδες των οποίων είναι αιμοδότης.

Έτσι, αρκετά από τα κορίτσια των ομάδων του Νηρέα επιλέχθηκαν ως εκλεκτές από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και στελεχώνουν εκ νέου τα καμπ αξιολόγησης των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Κορασίδων.

Αναλυτικά:

Για το δεύτερο καμπ αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων, που γίνεται την Παρασκευή (31/5) έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Δήμου, ανάμεσα στις άλλες αθλήτριες, οι Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου, Ελένη Μπόβαλη, Μαρία Λάζαρη, Φοίβη Αγγελίδου του ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Κορασίδων, εξάλλου,) που γίνεται το διήμερο Παρασκευή (31/5) και Σάββατο (1/6), στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Παπαναστασίου οι εξής αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου: Φωτεινή Τριχά, Μυρτώ Κάσσαρη, Ελίζα Παναγιότι, Σοφία Τορνάρου.

Αναλυτικά οι δύο κλήσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ.

RSS
Follow by Email
Instagram