Written by NIREAS HALANDRIOY

Summer Camp Νηρέα 2019 – Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά, κατά την διάρκεια των σχολικών τους διακοπών και  μία ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς. Ο λόγος, για το summer camp του Νηρέα Χαλανδρίου! Τα παιδία μαθαίνουν να αγαπούν το υγρό στοιχείο και να μη χάσουν την επαφή τους με το άθλημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δίπλα στους  εκπαιδευτές μας, που έχουν μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση παιδιών.

Σε κάθε ένα από τα γκρουπ, θα υπάρξει ειδικό μάθημα από ειδικό ιατρό- παιδίατρο, ώστε να μάθουν τα παιδιά μας, πως πρέπει να αντιδράσουν και τι πρέπει να κάνουν σε κάποιο έκτακτο περιστατικό που μπορεί να συμβεί εντός και εκτός νερού,ενώ θα υπάρχει και επίβλεψή τους από ιατρικό προσωπικό που θα βρίσκεται στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Το summer camp λειτουργεί σε 3 περιόδους και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός σαββατοκύριακου) από τις 08:00 έως τις 16:00, ενώ υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των παιδιών για τους γονείς που το επιθυμούν, από το δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου <<Ν. Πέρκιζας>> στο ΟΑΚΑ και αντίστροφα. Το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2019 διαμορφώνεται ως εξής:

1ο Γκρουπ 17 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου

2ο Γκρουπ 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου

3ο Γκρουπ  15 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου

Κάντε την εγγραφή σας τώρα στις Γραμματείες του συλλόγου μας…

RSS
Follow by Email
Instagram