Written by NIREAS HALANDRIOY

“Τρένο” η ομάδα Προ-Μίνι Παίδων του Νηρέα στο Αναπτυξιακό με “5 στα 5”

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδας υδατοσφαίρισης Προ-Μίνι Παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου στο 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά Ιλισίων, καθώς έχει το απόλυτο των νικών με 5 στα 5 και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Τρεις ακόμα νίκες πέτυχε στο τελευταίο τριήμερο του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, για την 3η αγωνιστική, οι μικροί πολίστες του Νηρέα αντιμετώπισαν την ομάδα της Ηλιούπολης, κερδίζοντας με σκορ 11-4.

Για την 4η αγωνιστική, σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και παρότι η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ, 2 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει με 6-5.

Τέλος, για την 5η αγωνιστική, η ομάδα του Νηρέα επικράτησε της αντίστοιχης του ΑΟ Πετρούπολης με 12-4.

Οι συμμετοχές και οι σκόρερ του Νηρέα ανά αγώνα:

Νηρέας Χαλανδρίου – Ηλιούπολη 11-4

Βλασσόπουλος Δημοσθένης, Τσάπαλος Βασίλης, Σαμαράς Θανάσης (2), Μουχτούρης Κωνσταντίνος, Δάρης Πέτρος, Βουτσινάς Χρήστος (2), Τσεκούρας Αλέξανδρος, Τσάλος Σπύρος (5), Μπαμπανίκας Χάρης (2), Μουχτούρης Γιάννης.

Νηρέας Χαλανδρίου – Πανιώνιος 6-5

Βλασσόπουλος Δημοσθένης, Τσάπαλος Βασίλης, Σαμαράς Θανάσης, Μουχτούρης Κωνσταντίνος, Δάρης Πέτρος (1), Δουλούδης Σωτήρης, Βουτσινάς Χρήστος, Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Τσεκούρας Αλέξανδρος, Τσάλος Σπύρος (5), Μπαμπανίκας Χάρης, Μουχτούρης Γιάννης, Μιχάλας Ιάσονας.

Νηρέας Χαλανδρίου – Πετρούπολη 12-4

Βλασσόπουλος Δημοσθένης, Τσάπαλος Βασίλης, Σαμαράς Θανάσης (3), Μουχτούρης Κωνσταντίνος (2), Δάρης Πέτρος (3), Δουλούδης Σωτήρης, Βουτσινάς Χρήστος (1), Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος (1), Τσεκούρας Αλέξανδρος, Τσάλος Σπύρος (1), Μπαμπανίκας Χάρης, Μουχτούρης Γιάννης, Μιχάλας Ιάσονας(1).

Προπονητής: Γρηγοριάδης Άγγελος

RSS
Follow by Email
Instagram