Written by NIREAS HALANDRIOY

Εντυπωσιακή εμφάνιση και 2η θέση του Νηρέα στο “Compact Goal Cup” – MVP η τερματοφύλακας

Πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Κορασίδων του Νηρέα Χαλανδρίου στο τουρνουά “Compact Goal Cup” που έγινε το περασμένο παρασκευοσαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Η ομάδα μας κατέκτησε τη 2η θέση στην τελική κατάταξη του τουρνουά, με τρεις νίκες, επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 6-3, επί του Ολυμπιακού με 8-3 και επί του Αρίωνα Γλυφάδας με 6-3 (που της έδωσαν πρωτιά στον Α’ Όμιλο) και μία μόνο ήττα, αυτήν στον τελικό από τον Πανιώνιο (πρώτος στον Β’ Όμιλο) με 4-2.

Ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση, ήταν και αυτή, σε ατομικό επίπεδο, της γκολκίπερ του Νηρέα Χαλανδρίου Πολυτίμης Μάτζιαρη, που αναδείχθηκε Καλύτερη Τερματοφύλακας του τουρνουά.

Η Σύνθεση της ομάδας: Μάτζιαρη Πολυτίμη, Δασκαλάκη Κατιάνα, Κακλή Μάγια, Γεωργούση Σοφία, Καραχάλιου Δανάη, Δασκαλάκη Αγγελική, Στασινού Έλενα, Τορνάρου Δάφνη, Μανή Σήλια, Ηλιοπούλου Έμμα, Ντάλα Νίκη, Βασιλικού Ιουλία, Μανουσάκη Μάρα, Λαγουτάρη Μιχαέλα.

Προπονήτριες: Κατερίνα Οικονομόπουλου και Ανθή Κωστάκη.

Μπορείτε να δείτε φωτο από την ομάδα μας και την τερματοφύλακά μας.

RSS
Follow by Email
Instagram