Written by NIREAS HALANDRIOY

Οι εκλεκτοί και εκλεκτές του Νηρέα για τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Κορασίδων

Η πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και ηλικιακών κατηγοριών υδατοσφαίρισης, αγοριών και κοριτσιών, του Νηρέα Χαλανδρίου -τα οποία πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα-, αντικατοπτρίζεται και στις Εθνικές ομάδες των οποίων είναι αιμοδότης.

Στις πρόσφατες κλήσεις που έγιναν από τους αντίστοιχους ομοσπονδιακούς προπονητές για τα Καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων κλήθηκαν τρία ταλαντούχα αγόρια και τρία κορίτσια του Νηρέα.

Συγκεκριμένα, στο τριήμερο Καμπ προετοιμασίας, που θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας ομάδα Παίδων στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κερατσινίου (17-19 Μαϊου) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης έχει καλέσει, ανάμεσα στους άλλους και τους τρεις αθλητές του Νηρέα. Είναι οι Φωκίων Κονταλέξης, Βαγγέλης Κακλής, Παναγιώτης Βασιλακόπουλος. Η πρώτη συνάντηση είναι για το βράδυ (20.15) της προσεχούς Παρασκευής (17/5).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μετάσχει στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα διεξαχθεί 21-29 Ιουλίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Εξάλλου, στο Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων, που θα γίνει στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά (Καταδυτήριο), από την Πέμπτη 16 Μαϊου (η πρώτη συνάντηση στις 17.00) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Παπαναστασίου έχει καλέσει ανάμεσα στις άλλες εκλεκτές, τις Σοφία Τορνάρου, Μυρτώ Κάσσαρη και Φωτεινή Τριχά του Νηρέα Χαλανδρίου

Το Εθνικό συγκρότημα των Κορασίδων θα μετάσχει στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα γίνει στο Κίρισι της Ρωσίας 7-14 Ιουλίου.

Αναλυτικά τις κλήσεις στα δύο καμπ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

RSS
Follow by Email
Instagram