Written by NIREAS HALANDRIOY

Κάθε χρόνο και ψηλότερα !

Με νίκη έκλεισε η πέμπτη αγωνιστική της Γ’ φάσης  του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την ομάδα μας . Μια νίκη με σκορ 11-8 απέναντι στη μαχητική ομάδα του ΝΟ Λάρισας το περασμένο Σάββατο στο Χαλάνδρι . Εξασφαλίστηκε έτσι και μαθηματικά η 6η θέση και αυτόματα η παραμονή στην κατηγορία για την επόμενη χρονιά !

Αναλυτικά  :

Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Λάρισας 11-8 (4-2, 4-2, 1-2, 2-2)

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά Ιφ. 2, Κάσσαρη, Τριχά 1, Ξανθοπούλου 1, Παπαναστασίου Αν., Μπόβαλη 2, Παναγιώτη, Δούλη 3, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου 1, Τουλουμτζίδου 1, Σαμαρά, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν. 3, Τοκίνι 1, Κους, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Τσιάρα

Έτσι λοιπόν , η ομάδα μας μετά την περσινή άνοδό της από την Α2 στην μεγάλη κατηγορία και την κατάκτηση της 7ης θέσης , φέτος κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και να ολοκληρώσει τη φετινή της χρονιά , τερματίζοντας στην 6η θέση .

Ο τελευταίος για φέτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο 13/4/2019 στις 18:00 ,στην Πάτρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα της ΝΕ Πατρών .

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Νηρέα Χαλανδρίου συγχαίρει τις προπονήτριες Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου,  καθώς και όλες τις αθλήτριες για αυτήν τους την επιτυχία και τους εύχεται Καλή συνέχεια και πολλές διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα που ακολουθούν !

RSS
Follow by Email
Instagram