Written by NIREAS HALANDRIOY

Κοπή πίτας & βράβευση αθλητών Νηρέα Χαλανδρίου.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η εκδήλωση του Νηρέα Χαλανδρίου για τη κοπή της πίτας του Συλλόγου αλλά και τη βράβευση των αθλητών του για τις διακρίσεις τους στην αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Η εκδήλωση έγινε τη Κυριακή 24/2 στο Ίδρυμα Π. Ζήση στο Χαλάνδρι και παρά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλών εκ των αθλητών που βραβεύθηκαν, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χαλανδρίου για τη στήριξή του και φέτος με την παρουσία τριών στελεχών του. Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σέργιο Γκάκα, τη κα Έλενα Χριστούλη Αντιδήμαρχο Διοικητικών – Οικονομικών & Κοινωνικής Μέριμνας και τον κ. Κωνσταντίνο Τσίγκο, Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού. Παρών και ο κ. Νίκος Πράσος υποψήφιος Δήμαρχος και Μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Χαλανδρίου.

Στα πλαίσια των ειδικών βραβεύσεων τιμήσαμε για την προσφορά και το έργο της, τη κα Έλενα Χριστούλη η οποία εκτός των άλλων συνέβαλλε στα μέγιστα στην αναμόρφωση του δημοτικού κολυμβητηρίου που για τόσα χρόνια είναι το δεύτερο σπίτι των αθλητών του Συλλόγου μας.

Βραβεύθηκαν επίσης οι δημοσιογράφοι Νίκος Γκομώλης και Πάνος Σαμαράς για τη πολυετή συνεισφορά τους στο άθλημα του πόλο.

Βραβεύθηκαν οι χορηγοί του Συλλόγου, με Μεγάλο Χορηγό τον Όμιλο Βιοϊατρική και τον Αντιπρόεδρό της κ. Γεώργιο Σπανό. Την εταιρία Chipita, τους κυρίους Φαραντούρη Δημήτρη και Μπόβαλη Ηλία καθώς και τα καταστήματα Sixteen, Humu Humu, Στάμου. Χωρίς τη προσφορά τους, το έργο μας θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο.

Για τις διεθνείς τους διακρίσεις βραβεύθηκαν οι: Απόστολος Χρήστου και ο προπονητής του Παναγιώτης Βελέντζας, Δημήτρης Νικολαίδης και ο προπονητής του Λοράντο Τεο, Νίκος Παπανικολάου και ο προπονητής του Δημήτρης Κραβαρίτης, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και ο προπονητής της Κωνσταντίνος Δήμου.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε και η βράβευση των παιδιών από το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα που μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Νηρέα Χαλανδρίου προπονούνται στη σχολής κολύμβησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους υγεία και να συνεχίσουν να προσπαθούν για τα αθλήματά τους που τόσο αγαπούν.

RSS
Follow by Email
Instagram