Written by NIREAS HALANDRIOY

Νέα Σμύρνη – Χειμερινοί αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β´& Ημερίδα Αστεριών.

Ολοκληρώθηκαν τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ καθώς κι η Ημερίδα Αστεριών 6 & 7 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης.

Στη διοργάνωση μετείχαν συνολικά 306 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα εκ των οποίων οι 45 αγωνίστηκαν στην Ημερίδα. Στους αγώνες κορασίδων συμμετείχαν 35 αθλήτριες του συλλόγου μας παρουσιάζοντας 5 ντουέτα και 3 ομαδικά προγράμματα, ενώ στην ημερίδα αστεριών συμμετείχαν 11 αθλήτριες μας. Ο σύλλογος μας ξεχώρισε, αφού προκρίθηκε στους τελικούς τόσο του ομαδικού προγράμματος όσο και στο αγώνισμα του ντουέτου. Στο αγώνισμα του ομαδικού, η Δ1 κατέκτησε στον τελικό την 5η θέση, ανάμεσα στα 15 προγράμματα που αρχικώς συμμετείχαν και την 7η θέση στο αγώνισμα του ντουέτου – ανάμεσα σε 33 ντουέτα. Η Δ2 εκτέλεσε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμά της, κατακτώντας την 12η θέση στους προκριματικούς.

Πολύ καλή παρουσία επέδειξαν οι αθλήτριες μας και στο αγώνισμα των φιγούρων. Ανάμεσα σε 245 αθλήτριες που αγωνίστηκαν, έξι αθλήτριές μας κατέλαβαν την 11η, 12η, 21η, 31η, 45η και 49η θέσεις εντός των πρώτων 50 της τελικής κατάταξης. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή των αθλητριών μας στην ημερίδα του 6ου και 7ουαστεριού.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες – καθώς και τους γονείς αυτών – που συμμετείχαν στους αγώνες και τον αντιπροσώπευσαν επάξια αγωνιζόμενες με ήθος, ομαδικότητα και μεγάλο σεβασμό προς το ευγενές αυτό άθλημα, στο οποίο διαπρέπουν, κατακτώντας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν και αντιμετώπισαν τις παραπάνω θέσεις σε αυτούς τους αγώνες. Είχαν, έχουν και θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη του συλλόγου μας.

RSS
Follow by Email
Instagram