Written by NIREAS HALANDRIOY

“5ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογός μας με την επωνυμία 5ο Τρόπαιο Νηρέα. Το τριήμερο που πέρασε το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ γέμισε με μικρούς και μεγάλους κολυμβητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα μέλη του ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς-εθελοντές, προπονητές, αθλητές και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Μεγάλο Χορηγό μας τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αλλά και τα καταστήματα Pool Sport και We Fit, που με τη συνδρομή τους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Πολυνίκης Σύλλογος αναδείχθηκε ο ΠΑΟ. Καλύτερη αθλήτρια και καλύτερος αθλητής που βραβεύθηκαν και με το χρηματικό έπαθλο των 200 ευρώ ο καθένας, ήταν η Δρασίδου Μαρίλεια του ΠΑΟ και ο Σμιτιανός Κωνσταντίνος του Ωκεανού. Συγχαρητήρια σε όλους.

Οι προπονητές του Συλλόγου μας πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των αθλητών τους αφού οι περισσότεροι βελτίωσαν τους χρόνους τους κι έτσι απέσπασαν 2 χρυσά, 5 χάλκινα και 31 θέσεις στην οχτάδα για την Αγωνιστική ομάδα και 3 χρυσά, 2 ασημένια, 2 χάλκινα και 11 θέσεις στην οχτάδα για την Προαγωνιστική ομάδα.

RSS
Follow by Email
Instagram