Written by NIREAS HALANDRIOY

Αυλαία για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών

Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών με το Νηρέα Χαλανδρίου να καταλαμβάνει τη 2η θέση στον Β’ όμιλο. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας αναμετρήθηκε με  τον ΑΝΟ Γλυφάδας σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που έδωσε τη δυνατότητα στην Ευτυχία Καραγιάννη και την Κατερίνα Οικονομοπούλου να δοκιμάσουν και τις νεαρότερες παίκτριες.  Τα κορίτσια της ομάδας μας μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-6, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο. Παρόλα αυτά η ομάδα της Γλυφάδας κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και τελικά να επικρατήσει με 10-7 διατηρώντας το αήττητο στον όμιλο.

Στις 12/12/2018 θα διεξαχθεί ο πολύ σημαντικός αγώνας της  Α’ ΦΑΣΗΣ  του κυπέλλου Γυναικών στον οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το  ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Λάρισας στις 17.00.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-4, 3-1, 4-0

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Τορνάρου, Μπόβαλη 1, Ρουσσάκη, Δούλη 3, Κουτέλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη

RSS
Follow by Email
Instagram