Written by NIREAS HALANDRIOY

1ο Κύπελλο Μίνι Κορασίδων ΝΟ Βουλιαγμένης

Από 1-3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Μίνι Κορασίδων του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού με συμμετοχή 6 κορυφαίων ομάδων στην κατηγορία.(ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, Αρίων Γλυφάδας, Εθνικός και Πανιώνιος).

Η ομάδα μας με προπονήτριες την Ευτυχία Καραγιάννη, την Κατερίνα Οικονομοπούλου και την Μαρία Θαλασσανίδου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 αναμετρήθηκε (με απουσία της αρχηγού Φωτεινής Τριχά για λόγους υγείας) με τον Εθνικό και έφερε ισοπαλία στο 0:08 πριν τη λήξη του αγώνα με γκολ της Δασκαλάκη.

Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός 7-7

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη 1, Ντάλα, Ηλιοπούλου, Παναγιώτου 3, Κονταλέξη 1, Στασινού, Τορνάρου, Ρουσάκη 2, Παλούμπη, Μάνη,Μπλιμέ.

 

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ο Νηρέας επικράτησε του Πανιωνίου με 11-6 κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό.

Νηρέας Χαλανδρίου – Πανιώνιος 11-6

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη, Καραχάλιου, Ηλιοπούλου, Παναγιώτη 7, Κονταλέξη 2, Γεωργούση, Τορνάρου 1, Ρουσάκη 1, Κακλή, Στασινού, Ντάλα, Παλούμπη, Μανή.

 

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 με τον Ολυμπιακό, που εξελίχθηκε σε ντέρμπι με πολλές ανατροπές, οι νεαρές μας αθλήτριες δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της αντίπαλης ομάδας και κέρδισαν τη δεύτερη θέση στο παραπάνω τουρνουά.

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 10-7

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη, Καραχάλιου, Ηλιοπούλου, Παναγιώτη 2, Κονταλέξη 4, Γεωργούση, Τορνάρου, Ρουσάκη 1, Κακλή, Στασινού, Ντάλα, Αρβανιτάκη, Μάνη.

Εκτός από το ασημένιο μετάλλιο και τις εμπειρίες που απέκτησαν οι αθλήτριές μας ενόψει των τελικών της κατηγορίας τους, πολυτιμότερες παίκτριες ψηφίστηκαν από τους προπονητές των ομάδων, η Ελίζα Παναγιώτου του Νηρέα Χαλανδρίου και η Χρύσα Τζομπανάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης.

RSS
Follow by Email
Instagram