Written by NIREAS HALANDRIOY

Η κλήρωση του Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/11) στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Στους άνδρες, ο Νηρέας Χαλανδρίου κληρώθηκε με αντίπαλο το ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας θα αντιμετωπίσει τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, σε μια επανάληψη του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών (νίκησε ο Νηρέας με 9-5).

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ευτυχία Καραγιάννη, προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου και Ολυμπιονίκης, ήταν αυτή που τράβηξε το πρώτο μπαλάκι. Αναλυτικά, η κλήρωση σε άνδρες και γυναίκες με τα ζευγάρια που προέκυψαν:

ΑΝΔΡΕΣ

ΝΟ Βουλιαγμένης – Νηρέας Χαλανδρίου (18:30)

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης – Παλαιό Φάληρο

ΠΑΟΚ – Εθνικός

ΝΟ Χίου – Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος – ΟΦΗ

Νο Χανίων – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Πατρών – Ολυμπιακός

Χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο προκρίθηκε ο Υδραϊκός. Οι αγώνες της α’ φάσης θα διεξαχθούν στις 13 Δεκεμβρίου. Στη β’ φάση (21 Φεβρουαρίου) προκρίνονται οι νικήτριες ομάδες (7) μαζί με τον Υδραϊκό. Το φάιναλ φορ είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ολυμπιακός – Εθνικός

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Πατρών

Τρίτων Αμαρουσίου – Νηρέας Χαλανδρίου

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου και οι νικήτριες ομάδες (4) προκρίνονται στο 1ο φάιναλ φορ της διοργάνωσης (30-31 Μαρτίου).

RSS
Follow by Email
Instagram