Written by NIREAS HALANDRIOY

Στο τουρνουά «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ» οι παίδες του Νηρέα

Στο τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ 2017», που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία το Σαββατοκύριακο 4-5/11, θα λάβει μέρος η ομάδα παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου.

Η ομάδα του συλλόγου μας τοποθετήθηκε στο Β’ όμιλο, με αντιπάλους τους Ηλυσιακό, Ν.Ε, Λαμίας και Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης και φυσικά η συμμετοχή στο τουρνουά θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεαρούς πολίστες του Παναγιώτη Ζυμβραγάκη να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της καλύτερης, δυνατής, προετοιμασίας τους.

Οι αθλητές που μετέχουν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τη Λαμία το πρωί του Σαββάτου (09:15) από το σταθμό του Προαστιακού στο Χαλάνδρι, είναι οι: Παναγιώτης Βασιλακόπουλος, Βαγγέλης Κακλής, Σταύρος Καναλουπίτης, Φωκίων Κονταλέξης, Φίλιππος Νικομάνης, Ιάσων Πουλάκης, Νίκος Ταπρατζής, Άγγελος Χριστόπουλος, Φίλιππος Γουίνγκφιλντ, Θωμάς Βασιλικός, Κωνσταντίνος Μίχας, Σαράντος Μουρκάκος και Σπύρος Τριχάς.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα αγώνων του Νηρέα:

Σάββατο 4-11-2017

14:00 Α.Ν.Ο.Μ. – Νηρέας Χαλ.

19:30 Ηλυσιακός – Νηρέας Χαλ.

Κυριακή 5-11-2017

11:30 Νηρέας Χαλ. – Ν.Ε. Λαμίας

Η τελετή έναρξης του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο (4/11) στις 19:00, ενώ την Κυριακή (5/11) από τις 14:00 έως τις 17:30 θα πραγματοποιηθούν οι διασταυρώσεις των δύο ομίλων. Στο Α’ γκρουπ μετέχουν οι ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Ο.Υ.Κ. Βόλου και ο Ν.Ο. Λάρισας.

RSS
Follow by Email
Instagram