Written by NIREAS HALANDRIOY

Θετική η συμμετοχή του Νηρέα στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Θετικές εντυπώσεις άφησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Νηρέα Χαλανδρίου στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΣΕΔΥ στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, το τριήμερο 13-15/10.

Οι αθλήτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη κατέλαβαν την τέταρτη θέση με απολογισμό μια νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Νηρέα στο τουρνουά:

Παρασκευή 13/10

Νηρέας Χαλ. – Τρίτων 11-6

Σάββατο 14/10

Ρέθυμνο – Νηρέας Χαλ. 9-9

Νηρέας Χαλ. – Εθνικός 8-12

Κυριακή 15/10

Νηρέας Χαλ. – ΝΕΠ 13-13

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλ. 23-5

«Αυτό που κρατάμε από αυτό το τουρνουά και που ήταν πολύ σημαντικό για μας είναι ότι τα παιδιά δείχνουν να προσαρμόζονται στις πιο δύσκολες συνθήκες της Α1. Έχουν μεγάλη θέληση και πάθος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουν να δουλέψουν κι αυτό είναι ένα όπλο για έναν προπονητή», τόνισε η προπονήτρια του Νηρέα, Ευτυχία Καραγιάννη, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα «waterpolonews.gr», ενώ αναφερόμενη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών που αρχίζει σύντομα πρόσθεσε: «Ξεκινάει ένα ταξίδι για τις περισσότερες από τις κοπέλες. Ο Νηρέας Χαλανδρίου απαρτίζεται από νεαρά κυρίως κορίτσια και κάποιες πιο έμπειρες παίκτριες. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαύσουν το ταξίδι και να κερδίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν».

RSS
Follow by Email
Instagram