Written by NIREAS HALANDRIOY

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α2

Η Ανδρική ομάδα του ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου κατάφερε και εξασφάλισε την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Η αρχή, ξεκίνησε στα play out , από τους πρώτους αγώνες στον Βόλο ,  εκεί όπου κανένας από τους αντιπάλους μας δεν υπολόγιζε αυτά τα παιδιά,αυτήν την ομάδα, που είναι η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, μια ομάδα που στηρίζετε στα δικά της παιδιά, με έναν νεαρό προπονητή, να μείνει στην Α2.

Με 2 νίκες εναντίον του ΝΟ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ 10-3 και και με αντίπαλο τον γηπεδούχο  ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 13-12,  και 1 ήττα από το πρωτοπόρο του ομίλου ΓΣ Περιστερίου στο τέλος του παιχνιδιού με 8-6.

Αυτό ήταν ομάδα έδειξε την δυναμική της.

Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές που έγιναν στην Αθηνά έπρεπε απλά να δείξουμε την αγωνιστική άνοδο που είχε η ομάδα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Πράγματι η Η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί και  κέρδισε τον ΜΙΛΩΝΑ μέσα στην Νέα Σμύρνη  με 9 -7.

Η ομάδα που έπαιξε με τον Μίλωνα

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(2), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞ(3), ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ(2), ΑΝΔΡΗΣ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ(1), ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ

Η ομάδα την 5η αγωνιστική κέρδισε  μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης την ΝΕ Πατρών μετά από εκπληκτική εμφάνιση με σκορ 12-6.

Η ομάδα που έπαιξε με την ΝΕ Πατρών

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(2), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞ,ΚΟΤΤΑΣ(2),ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ(2), ΑΝΔΡΗΣ(4), ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ

Η πιο νεανική ομάδα στην Κατηγορία  η πιο βελτιωμένη ομάδα στα playout υποχρέωσε σε ήττα την 6η αγωνιστική  μια ακόμη παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου με σκορ 9-5.

Η πιο νεανική ομάδα στην Κατηγορία  η πιο βελτιωμένη ομάδα στα playout υποχρέωσε σε ήττα στην 6η αγωνιστική   μια ακόμη παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου με σκορ 9-5.

Η ομάδα που έπαιξε με τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΆΛΕΞ(3) ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(1), ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ, ΑΝΔΡΗΣ(1), ΚΑΡΟΥΖΟΣ(1), ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ(3).

Η Ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο τελευταίο αγώνα των play out, εμφανώς κουρασμένη από την προσπάθεια των ημερών , και λύγισε από την Νίκη Βόλου με 9-8.

Η ήττα αυτή Δεν άλλαξε σε τίποτα τον στόχο μας  Ούτε μείωσε την υπερπροσπάθεια όλων αυτών των ημερών , των αθλητών μας και του προπονητή μας Ζυμβραγακη Παναγιώτη για την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι αθλητές που έπαιξαν με την Νίκη Βόλου.

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ(1), ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(3), ΠΑΠΠΑΣ ΆΛΕΞ(1) ΚΟΤΤΑΣ,ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ(1), ΣΙΑΡΚΟΣ(1), ΑΝΔΡΗΣ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ.

Τελική Βαθμολογία

ΓΣ Περιστερίου 21

Νηρέας Χαλανδρίου 15

Νίκη Βόλου 13

Ιωνικός 12

ΟΥΚ Βόλου 11

ΝΟ Ρεθύμνου 7

ΝΕ Πατρών 7

ΑΟΝΣ Μίλων 5

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία ,σε όλους όσους στήριξαν την ομάδα, τους γονείς, στον προπονητή  Παναγιώτη Ζυμβραγακη και φυσικά σε όλους τους  Αθλητές που απαρτίζουν την Αντρική Ομάδα του Νηρέα Χαλανδριου και είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΜΠΑΣΙ ΚΑΡΙΜ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΖΩΧΙΟΣ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΝΤΗΣ ΦΊΛΙΠΠΟΣ, ΚΑΡΟΎΖΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(Αρχηγός), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ(Αθανασίου), ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(Δημητρίου), ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Τελειώνοντας, το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος θέλει να ευχαριστήσει για το άριστο έργο που άφησε τα τελευταία  3,5 χρονια (εως13/3/2017) ως προπονητής  ο κ. Τρούλος. θεωρώντας ότι  εκφράζει και τις απόψεις των γονιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram