Written by NIREAS HALANDRIOY

Παραιτήθηκε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου

Παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του συλλόγου των βορείων προαστίων Παναγιώτης Τρούλος. Έτσι ως πρώτος προπονητής στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Παναγιώτης Ζυμβραγάκης. Οι λόγοι της παραίτησης όπως μας ανάφεραν και οι δύο πλευρές – Παναγιώτης Τρούλος και ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γιακουμάτος – ήταν κάποιες διαφωνίες που έφεραν τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Η pisina.net επικοινώνησε τόσο με τον Παναγιώτη Τρούλο, όσο και με τον πρόεδρο του Νηρέα Χαλανδρίου, Δημήτρη Γιακουμάτο. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Παναγιώτης Τρούλος – Πρώην προπονητής Νηρέα Χαλανδρίου

«Κάποιες διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί με οδήγησαν στο να υποβάλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία του Νηρέα Χαλανδρίου την Πέμπτη. Αρχικά, την Πέμπτη, αυτή δεν έγινε δεκτή, αλλά σήμερα ενημερώθηκα πως τελικά αυτό συνέβη από το Δ.Σ. του Νηρέα. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου και τους ανθρώπους συνολικά του συλλόγου, αλλά περισσότερο από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου και του γονείς τους για την προσπάθεια που κάναμε αυτά τα 3.5 χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε γιγαντώσει το Νηρέα, έχοντας δυνατές ομάδες σε όλα τα τμήματα υποδομών, ξεκινώντας σχεδόν από το μηδέν, ενώ αυτά τα παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και στην Α2. Κανείς άλλος σύλλογος σε μόλις 3.5 χρόνια δεν έχει πετύχει τόσα πολλά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι για ένα χρόνο η πισίνα του Χαλανδρίου ήταν κλειστή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια, τον Γιάννη Πρίμπα, τον Παναγιώτη Ζυμβραγάκη και τον Δημήτρη Βαρελάκη για την άψογη συνεργασία ενώ θέλω να πω ακόμη ένα ευχαριστώ στα παιδιά μου».

Δημήτρης Γιακουμάτος – Πρόεδρος Νηρέα Χαλανδρίου

«Την Πέμπτη ο Παναγιώτης Τρούλος μου υπέβαλε την παραίτηση, την οποία δεν έκανα δεκτή πριν συζητήσω με το Δ.Σ. σήμερα το βράδυ. Στο σημερινό Δ.Σ. αποφασίστηκε αυτή να γίνει δεκτή. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και τον ευχαριστώ. Τον Παναγιώτη (σ. Τρούλο) τον θεωρώ παιδί δικό μου, απλά κάποιες συγκυρίες – διαφωνίες οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Για εμένα κλείσαμε φιλικά και η πόρτα του Νηρέα είναι ανοιχτή για τον Παναγιώτη».

(πηγή pisina.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram