Written by NIREAS HALANDRIOY

Ολοκληρώθηκε η πρώτος γύρος για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Ανδρών

Μια αρκετά καλή και ψυχωμένη εμφάνιση για την ανδρική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του Α’ ομίλου Απόλλωνα Σμύρνης, περιλάμβανε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η ομάδα του Παναγιώτη Τρούλου βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης, μιας από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, και στάθηκε άκρως ανταγωνιστική απέναντί της για 3 οκτάλεπτα.

Το ξεκίνημα βρήκε τους πολίστες μας να κοντράρουν στα ίσια τους αντιπάλους τους, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 2-3. Στη συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα πήραν τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν και το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-5, ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια με τις επιθέσεις να παίρνουν «φωτιά» και το επιμέρους σκορ του 3ου οκταλέπτου να διαμορφώνεται στο 3-4. Στην τελευταία περίοδο, οι πολίστες μας δεν κατάφεραν να κάνουν την αντεπίθεση τους και να αντιδράσουν σε αυτή των αντιπάλων τους και η κόρνα της λήξης βρήκε το τελικό σκορ στο 5-15.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα, οι σκόρερ και η σύνθεση της ομάδας μας:

Νηρέας Χαλανδρίου – Απόλλων Σμύρνης 5-15 (2-3, 0-2, 3-4, 0-6)

Νηρέας Χαλανδρίου: Βυθούλκας, Γιακουμάτος(1),Ζωχιός, Βαλοδήμος,Παππάς Αλ.(1), Κοττάς, Παππάς Κ., Ταπίνης, Κωνσταντόπουλος(2), Σιάρκος(1), Καρούζος, Τράπαλης, Αμπάσι, Παππάς Ξ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram