Written by NIREAS HALANDRIOY

5η Αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα ανδρών υδατοσφαίρισης με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του Α’ ομίλου,αυτή του Περιστερίου.

Οι παίκες του Παναγιώτη Τρούλου δεν κατάφεραν να μπούν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρίσκονται πίσω στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Η εικόνα τον 2 ομάδων ισορρόπισε στη συνέχεια με το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου να είναι στο 2-2 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού στο τελευταίο οκτάλεπτο μεγάλωσε αρκετά η διαφορά στο σκορ, με την έλειψη εμπειρίας να κάνει την εμφάνισή της και τους παίκτες μας να μη μπορούν να περιορίσουν την έκταση της ήττας απέναντι σε μια από τις πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το σκορ, η σύνθεση και οι σκορερ του Νηρέα Χαλανδρίου:

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-11 (1-3, 2-2, 1-2, 1-4).

Νηρέας Χαλανδρίου: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (1), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(3) , ΚΟΤΤΑΣ (1) , ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ Δ., ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΝΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΒΑΛΟΘΥΜΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΝΤΙΝΟΣ, ΑΝΔΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΖΩΧΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η επόμενη,6η, αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Χανιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram