Written by NIREAS HALANDRIOY

Χειμερινοί αγώνες Ανδρών – Γυναικών στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάει από την ερχόμενη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο κύκλος των χειμερινών αγώνων κολύμβησης με τους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών να ρίχνονται πρώτοι στη μάχη της διάκρισης.

Το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τους καλύτερους κολυμβητές και κολυμβήτριες από τις ομάδες όλης της Ελλάδας. Για την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Ζαρακάς στα 50μ,100μ και 200μ πεταλούδα καθώς και η Θεοδώρα Πεολίδου στα 50μ και τα 100μ Ύπτιο.

Παράλληλα με τους χειμερινούς αγώνες θα διεξαχθούν και οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες λυκείων, μια διοργάνωση που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους διακριθούν να κερδίσουν τα προνόμια (10% για την πρώτη, 8% για τη δεύτερη και 7% για την τρίτη θέση) για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από τους αθλητες του Χρήστου Γεωργακόπουλου και του Αντώνη Αντωνίου θα αγωνιστούν η Κατερίνα Παπαδοπούλου στα 50μ Ελεύθερο, η Κανελλόπουλου στα 50μ Ελεύθερο, ο Παναγιώτης Δούκας  στα 50μ Ελεύθερο, ο Γιώργος Ζηρήλιος  στα 50μ Ελεύθερο και ο Θανάσης Δερνίκας στα 100μ Πρόσθιο.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των χειμερινών αγώνων. Τα αγωνίσματα του σχολικού πρωταθλήματος θα ξεκινούν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνισμάτων των χειμερινών αγώνων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram