Written by NIREAS HALANDRIOY

Άνετη πρόκριση για την ομάδα παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου

Άνετη πρόκριση για την ομάδα παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου που ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη στον Α όμιλο της πρώτης φάσης με αντιπάλους το ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ,ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ,ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ και κατέλαβε την 2η θέση με 3 νίκες και 1 ήττα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζυμβραγάκη επιβλήθηκε άνετα του Αλμα κλαμπ και των Δελφινιών Μεταμόρφωσης ενώ φάνηκε πολύ ανταγωνιστική και στα δυο ντέρμπι του ομίλου με τον Νηρέα Γέρακα και το Π.Φάληρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ 15-7

Τριχας,Χριστόπουλος,Μιχας Σ (1),Αργυρουδης 1,Καριμ 5,Ταπρατζης 1,Παππάς 2,Κατσιωλης,Βασιλακοπουλος,Κονταλεξης 1,Αθανασόπουλος,Τσιαμης 3 ,Τραπαλης,Νικομανης,Παντζαρης

2ο Παιχνίδι

Δελφίνια Μετ-ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 3-12

Κακλης,Γράψας 1,Μιχας Σ 1,Αργυρουδης,Καριμ 2,Ταπρατζης,Παππάς 1,Κατσιωλης 1,Κρασωνης 2, Μιχας Κ 2,Αθανασόπουλος,Τσιαμης 1,Τραπαλης, Φλώρος 1,Μουρκακος

3ο Παιχνιδι

Νηρέας Γερακα-ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου 3-5

Τριχας,Νικομανης,Μιχας Σ,Αργυρουδης,Καριμ 3 ,Ταπρατζης,Παππάς 1,Κατσιωλης,Κρασωνης,Μιχας Κ,Αθανασόπουλος 1,Τσιαμης,Τραπαλης,Κονταλεξης,Μουρκακος.

4ο Παιχνιδι

Αο Νηρέας Χαλανδρίου-ΑΟΠ ΦΑΛΉΡΟΥ 6-9

Τριχας,Χριστόπουλος,Μιχας Σ 2,Αργυρουδης,Καριμ,Παππάς 1,Ταπρατζης 1,Κατσιωλης,Βασιλακοπουλος,Κρασωνης,Αθανασόπουλος 1,Τσιαμης 1, Τραπαλης,Φλώρος,Παντζαρης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram