Written by NIREAS HALANDRIOY

Πρώτη χειμερινή ημερίδα πραγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης

Η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση της νέας προπονητικής σεζόν για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου είναι γεγονός καθώς ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στην ημερίδα που διοργανώνει η Κολυμβητική ομοσπονδία το Σάββατο και την Κυριακή στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.

Τα νεαρά μας δελφίνια θα κλιθούν για πρώτη φορά από την έναρξη των προπονήσεων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Αττική με έναν μεγάλο αριθμό παιδιών να συμμετέχει μόλις για πρώτη φορά σε αγώνες.

Οι προπονητές της ομάδας μας Αντώνης Γκιούλμας και Πέτρος Πετρόπουλος δήλωσαν για τους αγώνες «Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία για τους αθλητές μας να δείξουν τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει από την αρχή της χρονιάς και σίγουρα ανυπομονούμε γι’αυτό. Πολλά παιδιά,κυρίως μικρότερων ηλικιών, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά και θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία γι’αυτόυς. Θα πρέπει όλοι να κοιτάξουν πρώτα απ’όλα να το διασκεδάσουν,αυτό άλλωστε είναι το νόημα σε αυτές τις ηλικίες, και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να είναι υπερήφανοι για την προσπάθειά τους.»

Η διοργάνωση θα γίνει ξεχωριστά για τις ηλικίες των 9-10 ετών και των 11-12 ετών καθώς στη Νίκαια θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα των αθλητών 11 και 12 ετών το Σάββατο και την Κυριακή ενώ τα αντίστοιχα αγωνίσματα των 9 και 10 ετών θα γίνουν την Κυριακή στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων: http://www.swim-news.gr/meet_progr/x_imer_pr_athens.pdf

Σας θυμίζουμε ότι η ώρα προθέρμανσης είναι μια ώρα πριν την έναρη των αγώνων ενώ και τα γκρούπ προθέρμανσης όπως ανακοινώθηκαν για την καλύτερη εξυπηρέτιση αθλητών και γονέων είναι τα ακόλουθα:

http://koe.org.gr/uploads/docs/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-9-12-%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-f7a7f.docx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram