Written by NIREAS HALANDRIOY

Πρώτη χειμερινή ημερίδα αστεριών συγχρονισμένης κολύμβησης

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για τα χρώματα του Νηρέα Χαλανδρίου το απόγευμα της Κυριακής η πρώτη χειμερινή ημερίδα αστεριών 1-7 της συγχρονισμένης κολύμβησης όπου και οι αθλήτριες της ομάδας μας εξασφάλισαν τις πρώτες προκρίσεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Η αποστολή της ομάδας μας ήταν η πολυπληθέστερη στη διοργάνωση με τα περισσότερα κορίτσια να ξεπερνούν με σχετική άνεση τα όρια της κάθε κατηγορίας. Οι προπονήτριες μας Χριστίνα Θαλασσινίδου και Ελένη Γεωργίου δήλωσαν «είμαστε απόλυτα ευχαριστημένες από τις προσπάθειες των κοριτσιών,με συνεχή δουλειά τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα στη συνέχεια καθώς τώρα ξεκινάει δυναμικά η προετοιμασία μας για τα χειμερινά πρωταθλήματα.

Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης Κολύμβησης της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας δήλωσε για τους αγώνες “Η διοργάνωση ήταν απολύτως πετυχημένη και οργανωτικά και αγωνιστικά. Επετεύχθησαν οι πρώτες προκρίσεις και για τα περισσότερα από τα έμπειρα κορίτσια που θα μετάσχουν στην ΟΠΕΝ -και κάποια από αυτά θα συγκροτήσουν τις Εθνικές ομάδες-, αλλά και για τα νεότερα που θα πάνε στα μικρότερα πρωταθλήματα των κατηγοριών. Είναι ευχάριστο ότι είχαμε πολλά μικρά παιδιά, κάτι που δείχνει ότι το άθλημα κερδίζει συνεχώς πόντους.”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κάθε κατηγορίας στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 2%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 3%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 4%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 5%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 6%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9 7%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram