Written by NIREAS HALANDRIOY

Κλήρωση πρωταθλημάτων για την υδατοσφαίριση νέων,εφήβων και παίδων

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της κολυμβητικής ομοσπονδίας η κλήρωση των πρωταθλημάτων παίδων, εφήβων και νέων ανδρών για τη σεζόν 2016-2017 με την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου να ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες.

Στην πρώτη προκριματική φάση των νέων ανδρών που θα γίνει στις 17-19/2/2017 η ομάδα μας κληρώθηκε στον πολύ δύσκολο Γ’ όμιλο Αττικής μαζί με το Π.Φάληρο, την Α.Ε.Χαιδαρίου και το Γ.Σ.Περιστερίου και θα διεκδικήσει μια από τις 2 πρώτες θέσεις για να προκριθεί στη δεύτερη ημιτελική φάση. Στην Β’ Φάση (10-12 Μαρτίου) οι 16 ομάδες σχηματίζουν 4 Ομίλους των 4, από τους οποίους οι 2 πρώτες προκρίνονται στο Final 8 (28-30 Απριλίου).

Στην αντίστοιχη φάση των εφήβων,που θα γίνει στις 3-5/2/2017, ο Νηρέας Χαλανδρίου βρέθηκε στον Β’ όμιλο Αττικής με τον Ολυμπιακό, τον Νηρέα Γέρακα, τον Ν.Ο.Καλαμακίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης με πρωταρχικό στόχο την κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων, καθώς μόνο η τελευταία θέση του ομίλου οδηγεί στον αποκλεισμό. Η Β’ Προκριματική φάση  θα γίνει στις 5-7 Μαϊου, η Γ’ Φάση είναι προγραμματισμένη για τις 23-25 Ιουνίου και η Τελική για τις 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Τέλος, για την κατηγορία με τη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή,αυτή των παίδων (55 ομάδες από όλη την Ελλάδα) , η ομάδα μας θα κοντραριστεί με  το Π.Φάληρο, το Άλμα κλαμπ, τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης και τον Νηρέα Γέρακα για τον Α’ όμιλο Αττικής το τριήμερο 13-15/1/2017. Η Β’ Προκριματική Φάση (44 ομάδες), είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, η Γ’ Φάση για τις 12-14 Μαϊου και η Τελική για τις 7-9 Ιουλίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες αργότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram