Το κολύμπι θεωρείται ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα των παιδιών. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τόσο τη γυμναστική όσο και τη διασκέδαση. Στο σύλλογό μας, θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Από τα πιο σημαντικά τμήματα είναι αυτό της σχολής κολύμβησης, καθώς αποτελεί το Α και το Ω έτσι ώστε τα παιδιά να χτίσουν τις σωστές βάσεις και να εξελιχθούν,  είτε στην κολύμβηση, είτε στη συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση, είτε στην υδατοσφαίριση.Ο χρόνος εκμάθησης σε κάθε παιδί είναι διαφορετικός και αυτό έγκειται στην ιδιαιτερότητα της προσωπικότητας του κάθε παιδιού, στις ικανότητές του αλλά και στην εξοικείωσή του με το νερό.

Τα τμήματα μας αποτελούνται από έμπειρους και εκπαιδευμένους προπονητές πού προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά την αγάπη για τον αθλητισμό, την κολύμβηση και την συνεχή προσπάθεια. Είναι πάνω από όλα παιδαγωγοί και προσπαθούν να αναπτύξουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης των παιδιών για τον εαυτό.

Το τμήμα έχει ως στόχο την εξοικείωση του παιδιού με το νερό καθώς και την εκμάθηση βασικών κολυμβητικών κινήσεων. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί μαθαίνει να κολυμπάει σωστά περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του.

Τα τμήματα μας, ανάλογα το κολυμβητικό επίπεδο, διαχωρίζονται στους αστερίες, στα χταπόδια, στα ψαράκια και στα δελφίνια.

Διοργανώνουμε κάθε χρόνο 2 γιορτές, μια Χριστουγεννιάτικη και μια καλοκαιρινή, έτσι ώστε να δούμε τη πρόοδο των παιδιών και να τους δώσουμε ένα κίνητρο για να προχωρήσουν. Μοιράζοντας δωράκια, επαίνους και μετάλλια για την συνεχή προσπάθειά τους