Written by Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

«Κυνηγώντας την ουρά μας!» – Πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε για να υποστηρίξουμε μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαλανδρίου μαζί με την Φιλοζωική Χαλανδρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, και  συνεκτιμώντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στη φύση, διοργανώνει: την Κυριακή 17 Απριλίου, στη Ρεματιά Χαλανδρίου.

«Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά από δήμο στη χώρα μας, περιλαμβάνει διαδρομή συνολικής απόστασης δύο (2) χιλιομέτρων μεικτής διαδρομής δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

Παράλληλα με τον αγώνα, την ίδια μέρα και ώρα και στην αφετηρία της εκδήλωσης είναι προσκεκλημένοι/μένες, όσοι/όσες, παρότι δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα, επιθυμούν να έρθουν με τα ζώα συντροφιάς τους, για να περπατήσουν μαζί μας και να γνωριστούμε. Τα ζωάκια θα μας φέρουν πιο κοντά…

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 09:00 έως 10:30 (Για την παραλαβή του φακέλου  συμμέτοχης καθώς και για τη διενέργεια ελέγχου των ζώων από την  υπεύθυνη κτηνίατρο).

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00

ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: 12:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2000μ.: Εξήντα (60’) λεπτά. Πέραν αυτού του ορίου, οι συμμετέχοντες βαδίζουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης.

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

RSS
Follow by Email
Instagram