Written by NIREAS HALANDRIOY

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τις ταλαντούχες αθλήτριες Καλλιτεχνικής του Νηρέα (pics)

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τα μικρά (σε ηλικία) κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου και της Χριστίνας Θαλασσινίδου, αυτή τη φορά στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης «Hope Fest Festival», που έγινε επίσης διαδικτυακά, με προβολή των μαγνητοσκοπημένων σε video προγραμμάτων, που βαθμολογήθηκαν και συντονίστηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Η εκπληκτική Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 12 ετών, κατέκτησε και πάλι την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στο Σόλο, σε μια τεράστια διάκριση για την ίδια, την προπονήτριά της και τον σύλλογο.

Η μικρότερη σε ηλικία Αριάνα Μεϊντάνη (γεννημένη το 2013), στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 10 ετών, πήρε την 4η θέση, επίσης στο Σόλο. Προπονήτρια των κοριτσιών, όπως προείπαμε, είναι η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτριά μας και τεχνικός των σχολών του Νηρέα, η Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Επίσης η Καραβασίλη Ισμήνη, που πήρε πρώτη θέση – χρυσό μετάλλιο, κέρδισε πλήρη διαμονή και διατροφή στο Artistic Swimming Cancoon Camp, που θα διεξαχθεί στις 16 -21 Αυγούστου με την Καναδεζα Ολυμπιονίκη Jacqueline Simoneu.

«Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο»

Ο Πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος δήλωσε σχετικά: «Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που διάγουμε εν μέσω κορονοϊού, πέτυχαν μια ακόμη τεράστια διάκριση σε διεθνές επίπεδο που μας κάνει όλους περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον».

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες, αλλά και photos:

RSS
Follow by Email
Instagram