Written by NIREAS HALANDRIOY

Από τη 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης επαναρχίζει η Α’ Γυναικών – Η τροποποιημένη προκήρυξη από την ΚΟΕ

Την ειδική τροποποιημένη προκήρυξη και το πρόγραμμα διεξαγωγής του υπολοίπου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών έδωσε την Παρασκευή στα σωματεία η ΚΟΕ. Θα συνεχιστεί μόνο ο Α’ Όμιλος (Ανόδου) της Γ’ φάσης της διοργάνωσης, όπου μετέχει και ο Νηρέας Χαλανδρίου, από την 2η αγωνιστική της, καθώς η 1η είχε διεξαχθεί προ κορωνοϊού.

Ο Β’ Όμιλος (Καθόδου) δεν θα διεξαχθεί, καθώς καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί φέτος.

Η Γ’ φάση της Α’ Γυναικών θα επαναρχίσει στις 26 Ιουνίου (ημέρα Παρασκευή) και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν οι τελικοί του Πρωταθλήματος το Σάββατο 4 Ιουλίου, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και, αν χρειαστεί, την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου δεν θα αγωνιστεί στην 2η αγωνιστική την Παρασκευή (26/6), καθώς έχει ρεπό, αλλά θα επανέλθει στους αγώνες στην 3η αγωνιστική του Ομίλου, την Κυριακή 28/6 στις 11 το πρωί, στο κολυμβητήριο Πειραιά, κόντρα στον Εθνικό.

Η μέχρι στιγμής βαθμολογία του Α’ Ομίλου της Γ’ φάσης της Α’ Γυναικών έχει ως εξής (να διευκρινίσουμε ότι οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς και από τη Β’ φάση):

1. Ολυμπιακός   11-5   9 β.  (1 αγ.)

2. ΝΟ Βουλιαγμένης   11-8    6 β. (1 αγ.)

3. ΑΝΟ Γλυφάδας*   0-0    2 β.  (0 αγ.)

4. Εθνικός Πειραιά*    5-11    1 β.  (1 αγ.)

5. Νηρέας Χαλανδρίου   8-11    0 β.  (1 αγ.)

**  Εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Αναλυτικά η τροποποιημένη Ειδική Προκήρυξη της Γ’ φάσης της Α’ Γυναικών και το πρόγραμμα εδώ.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες και με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το αναμορφωμένο πρόγραμμα της Γ’ φάσης του Α΄Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών μπορείτε να το δείτε και στην παρακάτω φωτο:

RSS
Follow by Email
Instagram