Written by NIREAS HALANDRIOY

Στη μάχη της πρόκρισης από τη Β’ στην Τελική φάση του πρωταθλήματος οι Νέοι Άνδρες του Νηρέα

Στην προσπάθειά της να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, η πολύ νεανική και ταλαντούχα ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών του Νηρέα Χαλανδρίου μπαίνει το επόμενο τριήμερο στη μάχη διεκδίκησης της πρόκρισης από την Β’ στην Τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Νηρέας μετέχει στον Β’ Όμιλο Αττικής της Β’ φάσης, οι αγώνες του οποίου γίνονται από την Παρασκευή (6/3) έως και την Κυριακή (8/3), στα κολυμβητήρια Γέρακα και Περιστερίου. Αντίπαλοι του στον συγκεκριμένο Όμιλο είναι οι ΝΟ Χίου, Νηρέας Γέρακα, ΓΣ Περιστερίου, Παλαιό Φάληρο.

Την πρόκριση στην Τελική φάση (19-21 Μαρτίου) παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου (δηλαδή από τους πέντε Ομίλους της Β΄φάσης θα προκριθούν συνολικά στην Τελική φάση δέκα ομάδες).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα νεανικό συγκρότημα, από τα σπλάχνα του Νηρέα, με μέσο όρο ηλικίας μικρότερο από αυτόν της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας (γενν. 2001 και μικρότεροι), δηλαδή 15χρονα και 16χρονα παιδιά και μόλις ένας 18χρονος, αλλά με θέληση και παραστάσεις για αρκετά ψηλά, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Ζυμβραγάκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Νηρέα Χαλανδρίου έχει ως εξής: Παρασκευή 6/3 στις 20.00 Νηρέας Χαλανδρίου – ΓΣ Περιστερίου. Σάββατο 7/3 στις 13.00 Παλαιό Φάληρο – Νηρέας Χαλανδρίου και στις 20.00 Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Χίου. Κυριακή 8/3 στις 11.00 Νηρέας Γέρακα – Νηρέας Χαλανδρίου.

Την Ειδική Προκήρυξη της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών με όλους τους Ομίλους (και τους υπόλοιπους τέσσερις), αλλά και το αναλυτικό τους πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η σύνθεση της ομάδας Νέων Ανδρών του Νηρέα:

Τάπραντζης Θανάσης

Μουρκάκος Σαράντος

Βασιλικός Θωμάς

Παπασωτηρίου Κωνσταντίνος

Κακλής Βαγγέλης

Κονταλέξης Φωκίων

Βασιλακόπουλος Παναγιώτης

Ζένιος Φάνης

Ουίνγκφιλτ Φίλιππος

Τάπραντζης Νικόλαος

Καρούζος Κωνσταντίνος

Ηλιόπουλος Νίκος

Ηλιόπουλος Δημήτρης

Χασιώτης Βασίλης

Δέμης Φίλιππος

Αδαμόπουλος Γιάννης

Προπονητής : Παναγιώτης Ζυμβρακάκης

RSS
Follow by Email
Instagram