Written by NIREAS HALANDRIOY

“Ολοκληρώθηκε μια χρονιά – ορόσημο, ήρθε μια καινούργια που υπόσχεται νέες διακρίσεις” (ευχές, photos)

Στην ανατολή του νέου χρόνου, ο Πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος, εκ μέρους της διοίκησης και η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης, βιτρίνας του συλλόγου, η Ευτυχία Καραγιάννη, κάνουν έναν μικρό απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε και εκφράζουν τις ευχές για το 2020.

Δημήτρης Γιακουμάτος: “Ήταν μια χρονιά ορόσημο για το σύλλογό μας αυτή που τελείωσε, καθώς συμπληρώθηκαν και εορτάστηκαν τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, ενώ υπήρξαν στιγμές που οι ομάδες μας και οι αθλητές μας μας έκαναν υπερήφανους, είτε με τις αθλητικές διακρίσεις τους είτε με το ήθος τους. Εύχομαι το 2020 να φέρει υγεία σε όλους και περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Νηρέα μας, ώστε ο σύλλογος να γιγαντώνεται πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και υπηρετώντας τις αξίες του ολυμπισμού και το αθλητικού ιδεώδους. Ιδιαίτερα για τη γυναικεία ομάδα πόλο, που έχει φτάσει να ανταγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, εύχομαι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα της Α1 και να καταφέρει να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στου οποίου το Final-4 μετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι όλα αυτά γίνονται με τη συμβολή όλων μας, διοίκησης, προπονητών, αθλητών, αλλά και τη στήριξη των χορηγών μας, κυρίως της Βιοϊατρικής, αλλά και των Καυκά και Chipita”.

Ευτυχία Καραγιάννη: “Τελείωσε ένας χρόνος στον οποίο εμείς, εδώ στον Νηρέα, πετύχαμε πολλά σημαντικά πράγματα, ανεβήκαμε επίπεδο τόσο με τη γυναικεία ομάδα, όσο και με τις ηλικιακές κατηγορίες, με σημαντικότερη την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Νεάνιδες. Υπήρξε φυσικά και η διάκριση της Εθνικής Κορασίδων με το χάλκινο στο 1ο Ευρωπαϊκό, όπου μετείχαν τρία κορίτσια μας. Εύχομαι για τη νέα χρονιά, κατ’ αρχάς, να έχουμε υγεία και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι ώστε να χαρίσουμε με τα παιδιά μας χαρούμενες στιγμές και διακρίσεις. Η γυναικεία ομάδα έχει τις προοπτικές από τη Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 να βρεθεί στο τοπ, δηλαδή στις τέσσερις πρώτες, όπως έχει κάνει στο Κύπελλο με το F-4 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη γιορτή του αθλήματος, εκεί όπου στοχεύουμε μεγαλύτερη διάκριση. Ευελπιστώ, εξάλλου, σε νέες επιτυχίες για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα σε μια ολυμπιακή χρονιά”.

RSS
Follow by Email
Instagram