Written by NIREAS HALANDRIOY

Συγχαρητήρια στον Βελέντζα για τη διάκριση με Χρήστου στο Παγκόσμιο – “Μπράβο” στον ασημένιο Γκολομέεβ

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια του Νηρέα Χαλανδρίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον επικεφαλής προπονητή του συλλόγου και συνεργαζόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Βελέντζα για την επιτυχία του αθλητή του Αποστόλη Χρήστου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών της Κορέας και κυρίως για την κατάκτηση της 8ης θέσης στα 50 μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ (24.75)!

Στον συγκεκριμένο τελικό ο Αποστόλης Χρήστου κατέρριψε το ρεκόρ 10 χρόνων, που κατείχε ο Άρης Γρηγοριάδης από τις 1/8/2009 με 24.77.

Η βασική photo των Βελέντζα (αριστερά) και Χρήστου είναι από την επιστροφή της αποστολής της ελληνικής αποστολής στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τη Συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη (30/7), όπου ο Παναγιώτης Βελέντζας δήλωσε ανάμεσα στα άλλα:

“Η ελληνική κολύμβηση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν υστερούμε σε τίποτα σε σχέση με το εξωτερικό, παρά μόνο στις συνθήκες της δουλειάς μας. Πίσω από εμάς υπάρχουν άνθρωποι που δεν φαίνονται και πρέπει να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και στις οικογένειές μας”.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου, εξάλλου, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες αξίες του ελληνικού αθλητισμού και δη του υγρού στίβου, συγχαίρει τον Κρίστιαν Γκολομέεβ για την τεράστια διάκρισή του να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 50 ελεύθερο, στο ίδιο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά από αυτό του ‘Αρη Γρηγοριάδη το 2005 στο Μόντρεαλ. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Άκη Οικονόμου, αλλά και στην ΚΟΕ!

RSS
Follow by Email
Instagram