Written by NIREAS HALANDRIOY

Πέρασε στη Γ Φάση του Πρωταθλήματος Παίδων ο Νηρέας

Η ομάδα Παίδων του Νηρέα συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , πέρασε στην Γ φάση του πρωταθλήματος με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του Νηρέα απέναντι στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης με σκορ 14-3, η ομάδα παίδων ήρθε ισόπαλη 13-13 με την Χίο, σε ένα καταπληκτικό  παιχνίδι που πήγαινε γκολ -γκολ .  Η ομάδα μας, συνέχισε να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό και κατάφερε να κερδίσει και τους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ενάντια στην  Καστέλλα και τη ΡΟΗ  , με σκορ 10-4 και 25-3 αντίστοιχα!

Ο Νηρέας τώρα περιμένει την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί,  για να μάθει τους αντιπάλους του,  στην Γ φάση, ένα βήμα πριν την τελική φάση όπου θα συναντηθούν οι 10 καλύτερες ομάδες της χώρας.      

Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας Παναγιώτη Ζυμβραγάκη αλλά και στους βοηθούς του  Άγγελο Γρηγοριάδη και Νίκο Κουτουβάκη,  για τη δουλειά που έκαναν και ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο στην ομάδα του Νηρέα που αποτελείται από τους:

Κακλή  Βαγγέλη, Νικομάνη Φίλιππο, Ζένιο Φάνη, Παπασωτηρίου Κωνσταντίνο, Wingfield Φίλιππο, Ταπρατζή Νίκο, Καναλουπίτη Σταύρο, Βασιλακόπουλο Παναγιώτη, Χριστόπουλο Άγγελο, Κονταλέξη Φωκίων, Ζιάβα Γιώργο, Καρούζο Κωνσταντίνο, Ηλιόπουλο Νίκο, Χασιώτη Βασίλη, Ηλιόπουλο Δημήτρη, Δάρη Πέτρο, Ρεντούλη Παναγιώτη

RSS
Follow by Email
Instagram