Written by NIREAS HALANDRIOY

1ο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών Υδατοσφαίρισης

Ξεκινάει αύριο το απόγευμα στο Καρπενήσι το 1ο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών Υδατοσφαίρισης, το οποίο θα διαρκέσει το διήμερο (30-31 Μαρτίου), με την ομάδα του Συλλόγου μας να έχει κερδίσει το ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα εισιτήρια  αυτής της μεγάλης διοργάνωσης- γιορτής για το γυναικείο Πόλο.

Θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα του Ολυμπιακού ( ενός από τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ), σε ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο τόσο οι προπονήτριες της ομάδας, όσο και οι νεαρές αθλήτριες μας στοχεύουν σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και στην αποκομιδή εμπειριών, οι οποίες θα συντελέσουν θετικά στην συνέχιση της εξαιρετικής ( όπως έχουν επιδείξει έως τώρα ) φετινής τους πορείας ενόψει τόσο των αγώνων play out αλλά και όλων των αγώνων τελικών φάσεων των ηλικιακών πρωταθλημάτων στα οποία και έχουν προκριθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.

Oι προπονήτριες της ομάδας μας Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου έχουν στη διάθεσή τους τις εξής αθλήτριες: Tετζαλίδου Εύη, Μαυρέλου Βάσω, Στρατάκου Νεφέλη (C ), Δούλη Βασιλική, Μαστρόκαλου Μαριάννα, Παπατριανταφύλου Στέλλα, Οικονομίδη Χρυσούλα, Μπόβαλη Ελένη,  Αγγελίδη Φοίβη, Τορνάρου Σοφία, Κάσσαρη Μυρτώ, Τριχά Φωτείνη, Κονταλέξη Νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών της Παρασκευής 30/3/2018

18.00 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

20.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Οι νικητές ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν το Σάββατο, 31/3/2018,  στον τελικό της διοργάνωσης στις 13.30. Η νικήτρια του αγώνα θα στεφθεί Κυπελλούχος ομάδα για το 2018!!!!

RSS
Follow by Email
Instagram