Written by NIREAS HALANDRIOY

3ο εαρινό τουρνουά Μίνι παίδων της ΝΕ Πατρών

Σημαντικές εμπειρίες απέκτησε η ομάδα Μίνι Παίδων της ομάδας με την συμμετοχή της στο 3ο εαρινό τουρνουά που διοργάνωσε η ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο Α. Πέπανος το τριήμερο 23/03-25/05. Πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες που κάποιες είναι και από τα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μερτζανίδης έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν και να κερδίσουν εμπειρίες ενόψει της 2ης φάσης του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα των Κορασίδων της ΝΕ Πατρών (ως ΝΕΠ2) η οποία και κατέλαβε την 1η θέση. Η ομάδα ήταν εκτός συναγωνισμού και τα αποτελέσματά της δεν υπολογίστηκαν στην τελική βαθμολογία και έτσι νικητής αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ.
Τα αποτελέσματα:
ΝΟΠ-Νηρέας Χαλανδρίου 13-6 (Ζιάβας Γ.3, Μουρκάκος Κ.1, Γιώτης Α. 2), ΝΕΠ2-Νηρέας Χαλανδρίου 11-6 (Ζιάβας Γ.1, Σαμαράς Θ.1, Γιώτης Α. 4),  ΝΕΠ-Νηρέας Χαλανδρίου 13-12 (Ζιάβας Γ.3, Δάρης Π. 1, Ατματζίδης Α. 2, Γιώτης Α. 6), Π. Φάληρο- Νηρέας Χαλανδρίου 8-6 (Ζιάβας Γ.3, Δάρης Π. 1, Γιώτης Α. 2), ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου 19-7 (Ζιάβας Γ.1, Δάρης Π. 1,  Μουρκάκος Κ. 1, Ατματζίδης Α. 1, Γιώτης Α. 3)
Η σύνθεση της ομάδας:
Νηρέας Χαλανδρίου (Μπάμπης Μερτζανίδης): Ρεντούλης Π., Γεωργιάδης Γ., Ζιάβας Γ., Σαμαράς Θ., Χασιώτης Β., Δάρης Π., Μιχαλάς Ι., Μουρκάκος Κ., Ατματζίδης Α., Γιώτης Α., Σταμπουλίδης Γ., Τρύφος Σ., Σιάκκας Κ., Γιώτης Φ.
RSS
Follow by Email
Instagram