Written by NIREAS HALANDRIOY

Πάρα πολύ καλές εμφανίσεις για τους έφηβους και πρόκριση στην β’φάση.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (11/2) οι αγώνες της Α΄φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των Εφήβων, σε όλους τους Ομίλους και αναδείχθηκαν οι 36 ομάδες που προκρίνονται στη Β’ φάση.

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η ομάδα μας απέναντι στον ΟΣΦΠ, με φοβερή άμυνα χωρίς αποτέλεσμα όμως στην επίθεση.Η δεύτερη αγωνιστική μας βρήκε αντιμέτωπους με τη Χίο. Η παρουσία ήταν εξαιρετική.Με τρομερή δύναμη, πείσμα και φοβερή πειθαρχία στις εντολές του προπονητή, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν ισοπαλία 5-5. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Καλαμάκι, κάναμε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό  με αρκετές αλλαγές στο σκορ.Στο τέλος η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει την πρόκριση 6-7.

Αναλυτικά οι τελικές βαθμολογίες:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Αλίμου):

ΝΟ Χίου – Νηρέας Χαλανδρίου 5-5, Ολυμπιακός – ΝΟ Καλαμακίου 16-2, Ολυμπιακός – ΝΟ Χίου 8-7, ΝΟ Καλαμακίου – Νηρέας Χαλανδρίου 6-7.

Βαθμολογία (Τελική):

1. Ολυμπιακός 9

2. ΝΟ Χίου 4

3. Νηρέας Χαλανδρίου 4

……………………………….

4. ΝΟ Καλαμακίου 0

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί 13-15 Απριλίου. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 11.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

RSS
Follow by Email
Instagram