Written by NIREAS HALANDRIOY

Λύγισε από το άγχος της πρεμιέρας ο Νηρέας

Δεν τα κατάφερε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο Νηρέας Χαλανδρίου, που ηττήθηκε από τη ΝΕ Πατρών με 11-9.

Η απειρία και το άγχος της πρεμιέρας λύγισαν στο τέλος τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίες, πάντως, έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία. Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη και της συνεργάτιδάς της, Κατερίνας Οικονομοπούλου, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πήρε μια διαφορά τριών τερμάτων (7-4), με κορυφαία την 12χρονη Φωτεινή Τριχά, που πέτυχε πέντε γκολ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η απόδοση του Νηρέα έπεσε κατακόρυφα στις δύο τελευταίες περιόδους.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 1-4, 1-3

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 2, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 5, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου Στ. , Αδάμη, Οικονομίδη, Αγγελίδη, Κονταλέξη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ. 2, Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ. 3 Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοιράλη, Μπιτσάκου 3, Κουτέλη 1, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ.

«Είναι γεγονός ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, παρά ταύτα βγήκε το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και το αγωνιστικό άγχος που λείπει από τα περισσότερα κορίτσια γιατί είναι πολύ νεαρές σε ηλικία. Από εκεί και πέρα, μας στοίχισε πολύ η τρίτη ποινή της Βασιλικής Δούλη, με αποτέλεσμα να μην την έχουμε για δυόμισι οκτάλεπτα, όπως επίσης η απουσία της Σαββίνης Εξαρχάκου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, αλλά και της Ελένης Μπόβαλη που ανέβασε πυρετό και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η ήττα. Είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια γιατί πάλεψαν και διεκδίκησαν τη νίκη», δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα «waterpolonews.gr» η προπονήτρια του Νηρέα, Ευτυχία Καραγιάννη, ενώ αναφερόμενη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που ακολουθεί, συμπλήρωσε: 

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για μας και πρέπει να πάμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Το Ρέθυμνο είναι μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Ξέρει τόσα χρόνια να παίζει πόλο αλλά κι εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας».

RSS
Follow by Email
Instagram