Written by NIREAS HALANDRIOY

Στην κορυφή της Ευρώπης Δίπλα και Φαραντούρη

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν οι αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου Ιφιγένεια Δίπλα και Βαλεντίνα Φαραντούρη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης που έγινε στο Κούνεο της Ιταλίας, για το αγώνισμα του Highlight που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι 10 κοπέλλες που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα, οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,9000 βαθμούς, που τις ανέβασαν στην πρώτη θέση και τις έφεραν να ακούν περήφανες τον εθνικό μας ύμνο.Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ιταλία με 84,5667 β. και το χάλκνο η Τσεχία με 75,5333 β. σε έναν αγώνα που μετείχαν αυτές οι τρεις ομάδες.

Τα δυο κορίτσια κατάφεραν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τη συλλογή των μεταλλίων τους καθώς βρέθηκαν επίσης μέσα στις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Combo και την τρίτη θέση στο Τεχνικό Ομαδικό για την ίδια διοργάνωση, δίνοντας και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό και ανεβάζοντας τελικά την Ελλάδα στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης των αγώνων.

Ευχόμαστε ολόψυχα πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που μας έκαναν όλους υπερήφανους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram