Written by NIREAS HALANDRIOY

Πολύ καλή εμφάνιση για τους κολυμβητές του Νηρέα Χαλανδρίου στην ημερίδα του Ολυμπιακού “Πρώτα Αθλητές και Μετά Πρωταθλητές”

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβητική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου στην κολυμβητική συνάντηση «Πρώτα Αθλητές και Μετά Πρωταθλητές» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά το τριήμερο 31/3 – 2/4.

Η ομάδα μας έδωσε σύσσωμη το παρών στους αγώνες και είχε πολύ καλή παρουσία, τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις προαγωνιστικές κατηγορίες όπου κατέκτησε 9 μετάλλια και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της.

Από τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Χρήστου Γεωργακόπουλου και του Αντώνη Αντωνίου ξεχώρισαν ο Πάνος Ζαράκας που κατέλαβε την 6η θέση στα 200μ Ελεύθερο, την 9η θέση στα 200μ Μικτής και τη 10η θέση στα 100μ Ελεύθερο, ο Παναγιώτης Δούκας που κατέλαβε τη 10η θέση στα 100μ Πεταλούδα και την 11η στα 200μ Ύπτιο, η Έλλη Τσάπα που ανέβηκε στην 9η θέση στα 800μ Ελεύθερο και η Δάφνη Τζώρτζη που τερμάτισε στην 11η θέση στα 200μ Πεταλούδα ενώ πολλοί ακόμα αθλητές μας κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές επιδόσεις τους.

Οι νεαροί μας κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας κατάφεραν αρκετές φορές να πλασαριστούν μέσα στις κορυφαίες οκτάδες των αγωνισμάτων τους ενώ ξεχώρισαν τα 9 μετάλλια που κατέκτησαν,αναλυτικά:

Ασημένια μετάλλια:

Μιχελάκη Αιμιλία 50μ Πεταλούδα 12 ετών

Μπλάτσος Πέτρος 50μ Πεταλούδα 10 ετών

Παπαδοπούλου Ευαγγελία 200μ Ύπτιο 11 ετών

Σκυταλοδρομία 4 x 50 μικτή (2 αγόρια και 2 κορίτσια)

Σκυταλοδρομία 8 x 50μ ελεύθερο (4 αγόρια και 4 κορίτσια)

Χάλκινα μετάλλια:

Παρούσης Ορέστης 50μ Ελεύθερο 12 ετών

Παρούσης Ορέστης 100μ Πεταλούδα 12 ετών

Νικιφόρου Αικατερίνη 50μ Πρόσθιο 9 ετών

Μίσκη Μαρία 200μ Ύπτιο 11 ετών

Ο προπονητής της προαγωνιστικής ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου Αντώνης Γκιούλμπας δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων: “Η εμφάνιση της  ομάδας ήταν άκρως ικανοποιητική καθώς όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και σημείωσαν πρόοδο βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, τόσο από τις επιδόσεις όσο και από τα πλασαρίσματα και τα μετάλλια, κυρίως λαμβάνοντας υπόψιν την περίοδο που διανύουμε, και πλέον μπορούμε να συνεχίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μέσα στην περίοδο του Πάσχα και να προετοιμαστούμε σωστά για τους επόμενους αγώνες που θα συμμετάσχουμε στο Περιστέρι σε μερικές εβδομάδες.”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

Αγωνιστικά

Προαγωνιστικά

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram