Written by NIREAS HALANDRIOY

Επιστροφή με εμπειρίες και μετάλλια από την Τυφλίδα

Γεμάτες εμπειρίες αλλά και μετάλλια επέστρεψαν τα κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου από το διεθνές meeting «Tbilisi Open Cup 2017» που έγινε στην Τυφλίδα της Γεωργίας το διήμερο 25 και 26 Μαρτίου.

Οι αγώνες είχαν αρκετά υψηλό επίπεδο και πολλές συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στις αθλήτριες της ομάδας μας να αποκτήσουν σπουδαίες παραστάστεις από διοργανώσεις του εξωτερικού και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ένα ξένο περιβάλλον, σε διαφορετικές συνθήκες από αυτές που συναντούν στην Ελλάδα απέναντι σε αθλήτριες που αντιμετώπιζαν για πρώτη φορά.

Η Πηνελόπη Καραμέσιου βρέθηκε στην πρώτη θέση στις φιγούρες για τις αθλήτριες ηλικίας 13-15 ετών συγκεντρώνοντας 66.8623 βαθμούς ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κωνσταντίνα Κορνέζου Χρυσοβαλάντου με τη δική της βαθμολογία να είναι 65.1449 β.

Για την ίδια κατηγορία τα δυο κορίτσια συμμετείχαν και στο σόλο όπου η Πηνελόπη βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση και η Κωνσταντίνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 128.7623 και 121.8449 βαθμούς αντίστοιχα. Στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος,αυτό του ντουέτο, οι αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου βρέθηκαν και πάλι στην κορυφή όπου με 137.7703 βαθμούς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram