Written by NIREAS HALANDRIOY

Πρώτη νίκη για το Νηρέα στην Α2 κατηγορία

Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας κατέκτησε ο Νηρέας Χαλανδρίου στο παιχνίδι που έγινε τη Κυριακή 26/03 κόντρα στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής.

Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να κατακτήσει το πρώτο φετινό “τρίποντο” και το έκανε πράξη πραγματοποιώντας ένα εκρηκτικό 2ο οκτάλεπτο (3-0), κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με διαφορά 3 τερμάτων (5-2).

Αυτό ήταν αρκετό για να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών μας που άντεξαν στην αντεπίθεση των Κρητικών στην τρίτη περίοδο καθώς και στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, κρατώντας έτσι τη σπουδαία νίκη που τους φέρνει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ζυμβραγάκης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Η ψυχολογία της ομάδας πιστεύω πως άλλαξε μετά από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική. Αυτή τη φορά είχαμε έρθει όλοι σίγουροι για τη νίκη. Καθοριστική ήταν βέβαια η αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαμε στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ από νωρίς, παρά το γεγονός ότι το Ρέθυμνο δεν παραδόθηκε και γύρισε ξανά το παιχνίδι σε ισοπαλία. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες καθώς υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δε μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά ευτυχώς στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ματς και τους βαθμούς που θα αποδειχτούν πολύτιμοι για τη συνέχεια.”

Την επόμενη (10η) αγωνιστική, η ομάδα μας φιλοξενείτε στα Ιλίσια από τον Ηλυσιακό, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 01/04 στις 20:00

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-7 (2-2, 3-0, 1-3, 2-2)

Η σύνθεση και οι σκόρερ της ομάδας μας:

Βυθούλκας Δ., Γιακουμάτος Χ., Βαλοδήμος Σ., Κωνσταντόπουλος Κ. (1), Κοττάς Α., Σιάρκος Ν. (2), Βαρελάκης Δ., Παππάς Κ.,  Παππάς Α. (4), Ανδρής Ε. (1), Καρούζος Χ, Κωνσταντίνου Θ., Τράπαλης Δ., Ταπίνης Δ., Παπαδογιωργάκης Α.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram